App

Hos Bizzy har vi udviklet en app, der gør hverdagen meget nemmere for jeres virksomhed. Appen er en brugervenlig, overskuelig app og simpelthen helt fantastisk smart. Appen hjælper jer med omstilling af opkald, og på at holde overblik over jeres samlede teleløsning. Vi ved, hvad vores kunder gerne vil have, og derfor har vi udviklet denne app. Ingen virksomhed gider at bruge unødvendige timer på at finde de rette komponenter til en teleløsning fra alverdens forskellige leverandører. Det skal være nemt, overskueligt og simpelt – og det er Bizzy.

Teleløsning til erhverv - Bizzy web app

Hvad kan Bizzy appen hjælpe mig med?

Appen kan benyttes på alle typer smartphones. Det er altså underordnet om det er en Samsung eller iPhone, der skal logge på appen. Med appen får du adgang til en samlet teleløsning og alle disse fantastiske fordele:

Nem om- og viderestilling af kald.

Nem adgang til betjening af telefonsvareren.

Nem adgang til at melde ind og ud af køer.

Hurtigt overblik over, om dine kolleger er ledige eller optaget på telefonen.

Så har du svært ved at nå at besvare alle opkald til jeres virksomhed? Så få et Bizzy hovednummer og lad dine kollegaer hjælpe til. Vi tilbyder en teleløsning, der kan klare alt dette for jer. I Bizzy appen kan du viderestille et opkald og du kan lynhurtigt danne dig et overblik over, hvilke af dine kollegaer, der er ledige på telefonen, og klar til at give en hjælpende hånd. Har du simkort fra Bizzy kan du også vælge, hvorvidt du vil vise hovednummer eller mobilnummer ved udgående påkald.

Få overblik over jeres teleløsning

Bizzy appen giver jer det ideelle overblik over jeres teleløsning. En teleløsning til erhverv kan nemt komme til at virke uoverskuelige og komplicerede, og netop derfor har vi hos Bizzy udviklet denne app, der giver vores kunder mere overblik over deres teleløsning. Har du spørgsmål til, hvordan appen kan hjælpe din virksomhed eller hvorfor du bør vælge lige netop Bizzy som teleløsning, så kontakt os allerede i dag. Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål, og vi glæder os til at byde dig og din virksomhed velkommen. Prøv en teleløsning fra Bizzy. Vi er sikre på, at du ikke vil fortryde det.

Ring mig op

Udfyld disse felter og vi ringer dig op hurtigst muligt (hverdage mellem 8 til 16)