Hovednummer

Hos Bizzy får I en totalløsning med hovednummer, der gør hverdagen meget nemmere for jeres virksomhed.

Vores telefonløsning med hovednummer, også kaldet firmanummer,  går ganske enkelt ud på, at vi kan flytte jeres nuværende nummer ind på løsningen eller oprette et nyt erhvervs hovednummer til jer, hvor kø og viderestilling håndteres direkte på telefonen gennem vores app.

Det betyder altså, at I kan være flere i virksomheden, der kan besvare alle de opkald, der kommer ind. Det sikrer en hurtigere betjening for jeres kunder, samt en nemmere løsning for jeres ansatte.

Hovednummer

Hvordan fungerer et hovednummer?

Ringer I ud til både nuværende og potentielle kunder, kan den enkelte medarbejder helt selv vælge, hvorvidt det skal være hovednummeret eller et mobilnummer, der skal vises ved udgående opkald. Det kan nemlig være en fordel at vise virksomhedens hovednummer, hvis I ikke ønsker at have alle virksomhedens mobilnumre offentligt kendt. På denne måde kan modtageren blot se hovednummeret, uanset hvem, der ringer fra firmaet. For at kunne vise hovednummer ud ved kald er det en forudsætning at mobilnummeret ligger hos Bizzy.

Nummervisningen kan styres via vores app. som nemt giver jer adgang til at indstille om hovednummeret skal vises fremfor mobilnummeret.

Derudover tilbyder vi selvfølgelig også løsninger med et ekstra hovednummer til erhverv. Hos Bizzy er vi altid klar med løsninger, der kan gøre hverdagen nemmere for dig og dine ansatte. Derfor tilpasser vi gerne løsningen, så den passer lige efter jeres ønsker og behov.

Vi flytter jeres firmanummer eller opretter et nyt et til jer gratis. Ønsker I et særligt godt nummer er det også muligt for et mindre beløb at få et guldnummer.

Èn samlet teleløsning

Bizzys har lavet den perfekte løsning med hovednummer til erhverv. Vi har samlet de vigtigste funktioner, som vores kunder efterspørger i én samlet pakke. I slipper for problemer med flere forskellige leverandører, der ikke taler sammen, og teleudstyr der ikke virker, når I handler med Bizzy. Vi har samlet alt, hvad I har brug for under én løsning. Skulle jeres behov vokse, mens I er kunder hos Bizzy, tilbyder vi selvfølgelig yderligere funktioner, der kan give jer den bedste brugeroplevelse med et hovednummer til erhverv.

Lille bi der flyver

Bliv Bizzy

I kan læse mere om, hvordan I kan bruge Appen til at omstille jeres hovednummer under menu boksen i højre hjørne. Har I nogen spørgsmål ang. vores tilbud på hovednumre, er I mere end velkomne til at kontakte os. Vores dygtige medarbejdere er altid klar på at vejlede jer, så vi sammen kan finde den bedste løsning til lige præcis jeres virksomhed. Bliv Bizzy og oplev de mange fordele ved at have et hovednummer. 

Bizzys teleløsning er lavet med de funktioner en virksomhed ofte mangler eller har delt ud på forskellige leverandører. Vi har samlet det under én løsning og skulle jeres behov vokse har vi yderligere funktioner der kan tilkøbes. Læs mere om disse under bi-produkter.

Ring mig op

Udfyld disse felter og vi ringer dig op hurtigst muligt (hverdage mellem 8 til 16)