Bi-produkter - Add ons Hvis I får brug for lidt ekstra!


Pris pr. måned

kr. 49 pr. produkt og Gratis oprettelse

– inkl. 5GB data, 100 SMS/MMS og tale efter forbrug. Perfekt til din ekstra enhed. Læs mere om Bizzy multikort

Bestil det her hej@bizzy.dk

Få adgang til det nye 5G mobilnetværk og bliv flyvende med endnu hurtigere mobildata.

Vær opmærksom på at telefonen skal kunne understøtte 5G teknologien.  49.- pr. md. pr. medarbejder. 

Bestil det her hej@bizzy.dk

– Får du brug for et ekstra hovednummer til din virksomhed opretter vi hurtigt et til dig. Vi har flere der er gratis men det er også muligt i stedet at få et guldnummer.

Bestil det her hej@bizzy.dk

Har du en 10-nummer serie, feks. hvor feks. jeres hovednummer indgår i, og som du ikke har lyst til at give afkald på kan den flyttes med ind til Bizzy.

Bestil det her hej@bizzy.dk

Er dit hovednummer et mobilnummer kan vi sende dig et alm. SIM-kort eller et e-SIM til nummeret med fri SMS/MMS (fairuse 2000 stk.) til brug i DK og EU. 

Kontakt os på hej@bizzy.dk eller 39393939 for at bestille.

– Har du brug for at få en bruger på løsningen der har et sim-kort hos en anden udbyder, kan vi også klare det. Den eksterne bruger får adgang til log af og på kø, omstilling og App på samme måde som de andre medarbejdere. Læs mere om mulighederne med ekstern bruger.

Send os en mail med nummeret til hej@bizzy.dk så sætter vi det op på jeres løsning.

Hvis I har travlt og hovednummeret ikke besvares i åbningstiden er det muligt at lade kunden få en besked med feks. ” Vi har meget travlt i øjeblikket, send os en mail på eksempel@eksempel eller prøv at give os et kald senere”

Vi sætter det op og I får adgang til at indtale det speak I ønsker.

Læs mere om travlhedssvar og bestil det på hej@bizzy.dk

Hvis I har travlt og hovednummeret ikke besvares i åbningstiden er det muligt at lade kunden efterlade en besked på telefonsvarer der feks. kan sige “Tak for dit kald, vi har meget travlt lige nu men efterlad dit navn og nummer, så ringer vi dig op”. Herefter modtager I en lydfil med beskeden.

Vi sætter det op og I får adgang til at indtale det speak I ønsker.

Læs mere om travlhedssvar og bestil det på hej@bizzy.dk

Har I brug for at fordele jeres indgående kald mellem forskellige afdelinger feks. tast 1 for salg, tast 2 for bogholderi osv. opretter vi det nemt for jer.

I får adgang til indtaling af speak dertil.

Læs mere om tastemenu

Bestil det her hej@bizzy.dk

Med automatisk tidsstyring meldes de enkelte medarbejdere ind og ud af køen helt automatisk i de tidsrum I oplyser os.

Læs mere om Automatisk tidsstyring eller kontakt os på 39393939 for at høre mere.

Med automatiskprofilstyring skifter jeres mobiler automatisk mellem jeres Arbejde og Fri profiler ud fra jeres åbningstid. På den måde sikrer I at når I er på arbejde vises firmaets nummer i kundens display og når I har fri vises jeres mobilnumre.

Læs mere om Automatisk profilstyring eller bestil det her hej@bizzy.dk

Som noget helt unikt er det muligt hos Bizzy at styre dine åbningstider via Google My Business. Dvs. ved f.eks ferie, helligdage eller lign. skal du kun ændre jeres åbningstider et sted, nemlig på Google My Business, og så retter jeres teleløsning sig automatisk ind efter det.

Bestil det her hej@bizzy.dk

Har du brug for at se statistik over hovednummer, køer og medarbejdere, kan vi tilknytte et modul der sender dig enten daglige, ugentlige eller månedlige rapporter over jeres ind og udgående kald

Læs mere om Statistik eller bestil det her hej@bizzy.dk

Optag samtale funktionen optager alle jeres kald, både ind og udgående. Filerne opbevares på en ftp-server, stillet til rådighed af jer, hvor I kan tilgå dem efter behov. Det er virksomhedens ansvar at gældende regler overholdes.

Læs mere om Optag samtaler eller bestil det her hej@bizzy.dk

Har du brug for det fulde overblik med jeres omstillingsbord direkte på PC, kan du også få det. Her kan du se hvem der er optaget og ledig i realtime og stille kaldet videre til en kollega med et klik på musen.

Bestil det her hej@bizzy.dk

Wallboard på feks. en storskærm i virksomheden med overblik over køer, ventetider og dagens kaldsstatistik.

Bestil det her hej@bizzy.dk

Nem mødetelefon hvor du kan mødes med kunder og kollegaer.

Læs mere om Mødetelefon eller bestil det her hej@bizzy.dk

Modtager I kald fra andre lande end Danmark, kan Bizzy sørge for at disse kald går direkte til den rette medarbejder, f.eks. kald fra Tyskland går til den medarbejder der er ansvarlig for tyske kunder.

Bestil det her hej@bizzy.dk

 

Hvad så med…?

Kontakt os på 39393939 eller hej@bizzy.dk hvis du ønsker tilbud på mobiltelefoner, bredbåndsforbindelse, fiber eller andet du lige står og mangler.

 

Flyvende bi