Optag samtaler

Optag samtaler gør det muligt at optage enten alle indgående eller udgående kald eller begge dele på alle telefoner. Når det først er opsat sker det helt automatisk og uden du behøver gøre andet end at tage røret som du plejer.

Bizzy afleverer optagelserne indenfor 3 minutter efter samtalens afslutning på den ftp-server i mp3-format som I stiller til rådighed til formålet.

Der kan Vælges mellem FTP & SFTP , Bizzy anbefaler på det kraftigste at der anvendes SFTP, da SFTP er Krypteret.

Dog er SFTP servere ofte lidt dyrere, end alm. FTP servere

Kundens skal selv sørge for en FTP/SFTP server og driften deraf.

Når lydfilerne er afleveret på ftp-serveren, slettes filerne samtidigt hos Bizzy. Det vil således ikke være muligt at få gensendt eller gendannet filer, der allerede er afleveret på ftp-serveren. Efter afleveringen bibeholder Bizzy udelukkende en log over leveringstidspunkterne.

Bizzy er ikke ansvarlig for optagelsernes kvalitet og kan ej heller gøres ansvarlig, såfremt en eller flere samtaler i et givent tidsrum ikke er blevet optaget som aftalt, eller såfremt filerne er beskadiget.

I er selv ansvarlig for at overholde Persondatalovens bestemmelser om registrering, indsamling, lagring og behandling af personoplysninger.  Såfremt der er tale om personoplysninger er det jeres ansvar at indgå en databehandleraftale, såfremt dette er påkrævet.

Pris kun 49 kr. pr. måned

Stående bi med hat