Bizzy internet

Nemt internet til din virksomhed!

Bizzy internet

Lille bi der flyver

249,-pr.md.

Klargørelse og forsendelse af router 399,-

Tilbuddet gælder Bizzy telefonikunder

 

 

 1.   Bestil på hej@bizzy.dk eller 39393939

 

 

 2.  Sæt stikket i stikkontakten

 

 

 3.  Tænd mobil routeren og tilslut dine enheder

       WiFi navn og kode står på routeren

 

Bizzy Wifi

Ved opsigelse af abonnementet skal routeren returneres til Bizzy.dk

Mobilt bredbånd erhverv

Hos Bizzy kan du få det bedste mobile bredbånd på de bedste netværk i Danmark. Med internet hos os får du de bedste forudsætninger for dit erhverv. Du får lynhurtigt internet med masser af GB data til en fantastisk pris. Vi ved, at vores kunder har høje kvalitetskrav til et mobil bredbånd, og dem møder vi. Derfor benytter vi os af de bedste netværk i Danmark. Hos os kan du få en samlet pakkeløsning, der indeholder alt, hvad du har brug for til et mobilt bredbånd erhverv – så er det nemlig nemt og overskueligt for dig som kunde.

Med mobil bredbånd fra os får din virksomhed ét abonnement, og et såkaldt plug’n’play mobilt bredbånd. Vores tilbud indeholder også leje af mobil router, og selvfølgelig kompetent kundeservice. Vi har mange års erfaring i branchen, og derfor kan vi vejlede jer til at finde de bedste løsninger på mobilt bredbånd til netop jeres virksomhed. Hos os er du altid sikker på at kvaliteten er i top – både vores kundeservice og vores produkter.

Vi har gjort det nemt at bestille mobilt bredbånd erhverv pakken hos Bizzy. Du kan bestille ved at sende os en mail på hej@bizzy.dk eller give os et kald på 39 39 39 39, hvor vi selvfølgelig også står klar til at svare på dine eventuelle spørgsmål om vores service og ydelser. Når du har modtaget mobil routeren, er det eneste, du skal gøre at sætte stikket i kontakten, tænde routeren og tilføje dine enheder til WiFi med koden på routeren. Tre simple steps, der lynhurtigt får din virksomhed på Danmarks bedste netværk.

Vi tilbyder mobilt bredbånd til lave markedspriser. Vores Bizzy internet gælder alle vores Bizzy telefonikunder, og derfor har vi selvfølgelig skaffet de bedste priser til vores kunder. Kontakt os allerede i dag, hvis du gerne vil høre mere om mobilt bredbånd erhverv. Mobil bredbånd er en essentiel del af hverdagen i mange virksomheder, og derfor er det værd at investere i det bedste på markedet. Få nemt internet til din virksomhed med Bizzy, det betaler sig.