Hvad vores kunder siger

Se med her

Yodaway er en spændende og innovativ robotvirksomhed. Hør her hvordan Bizzy har hjulpet med deres kundehåndtering.

Weltklasse er et nytænkende reklamebureau som vi har været meget glade for at samarbejde med i tilblivelsen af Bizzys Bi og branding.

“I vores tidligere telefonløsning gik opkaldet ind til en mobiltelefon. Hvorfor nogle kunder kom direkte til vores telefonsvarer, når vi enten var optaget eller kunden ringede ud. Denne gamle løsning var bestemt ikke den optimale løsning, når Melholt gerne vil give den rette service og ikke mindst udvikle forretningen.

Vi fik kendskab til Bizzy og der var nu ikke langt fra tanke til handling.  

Alt det jeg som lille virksomhed havde søgt gennem længere tid og endda uden at skulle havde monteret en telefoncentral med fastnet nummerer – eller dyrere afregning, når vi taler mobiltelefoni. 

Fri tale – sms, data og en telefonløsning som sikrer Melholt et fast hovednummer med omstilling til medarbejdere – sæt i kø og træk kunden retur og meget meget mere.  

Melholt kan klart  anbefale Bizzy – Fordi det er easy. Vi tager telefonen hos Melholt – for nu bliver den taget – der står altid en medarbejder klar – Det er super easy, at blive Bizzy, overvej det – Vi er ikke blevet skuffet.   

Bizzy hjalp os med alt det besværlige – overflyt af numre fra tidligere selskab – m.m.

Overgangen var let og Melholt kan helt klart anbefale Bizzy til nye kunder.  DET VIRKER..

Med venlig hilsen

Direktør Bo Melholt, Melholt’s Handels Center – +45 27 11 18 30″

Melholt