Omstilling og viderestilling

Med Bizzy kan I få en teleløsning, der nemt kan omstille et opkald videre til den rette kollega – igennem vores brugervenlige app. Hos Bizzy har vi samlet det hele i én samlet løsning med mobil omstilling, der gør det hele meget nemmere for jeres virksomhed.

Omstilling

Hvad er omstilling?

Omstilling bruger du, hvis du modtager et kald, der skal omstilles til en kollega. Ved at benytte Bizzys app kan du se, om din kollega er ledig eller optaget og sende kaldet igennem enten annonceret, hvor du taler med modtageren først eller direkte, hvor kaldet stilles igennem uden, du taler med kollegaen først.

Omstilling kan være en kæmpe fordel for virksomheder. Firma telefon omstilling giver dig og dine ansatte mulighed for at omstille opkald mellem hinanden.

Du kan også omstille et kald via en tastemenu direkte på telefonen. Tastekode til omstilling

Hvad er viderestilling?

Viderestilling går kort sagt ud på, at du kan viderestille dit nummer for en kortere eller længere periode, hvis du for eksempel er i møde, holder fri eller ferie. I perioden viderestilles de indgående kald til en kollega eller til telefonsvareren. Dvs. at du selv dirigerer opkaldene videre til et andet telefonnummer. Med viderestilling undgår du helt at modtage opkald på din telefon, da alle opkald bliver sendt videre til det alternative nummer, som du har ønsket at lave viderestilling til. Det kan eksempelvis være en stor fordel at viderestille dit nummer, hvis du er på ferie og har en erhvervsmobiltelefon med.Du kan stadig ringe ud som normalt, selv om indgående kald er viderestillet.

Du kan lave en viderestilling af dit nummer via en tastemenu direkte på telefonen. Tastekode til viderestilling

Samlet løsning til jeres virksomhed

Det er meget enkelt at bruge mobil omstilling og viderestilling med Bizzy. Det foregår nemlig gennem vores app, der har alle de funktioner, som du har brug for i én samlet applikation. Hvis du samtidigt også har dit simkort hos Bizzys er det også muligt for at vise hovednummeret når du ringer fra din mobil. Det gøres nemt ved at vælge den rette profil når du er på ferie, har fri eller er på arbejde. 

Vi er altid klar på at skabe den perfekte løsning til dig. Du kan kontakte os på 39393939 eller hej@bizzy.dk, hvis du har nogen spørgsmål ang. mobil omstilling og viderestilling, hvordan det fungerer, og om det vil være en god løsning for jeres virksomhed. Vi er altid klar til at hjælpe jer med at komme i mål med jeres ønsker, og gøre hverdagen lidt nemmere for jer og jeres ansatte med en simpel og brugervenlig løsning på mobil omstilling.

Har du brug for funktioner, som er ud over de gængse standardfunktioner, kan vi selvfølgelig tilpasse løsningen, så den passer perfekt til jeres virksomhed.

Ring mig op

Udfyld disse felter og vi ringer dig op hurtigst muligt (hverdage mellem 8 til 16)