Om Bizzy

Bag Bizzy står erfarne telefolk, der har været i branchen i mange år. Bizzy blev grundlagt i oktober 2019 med ønske om at gøre noget særligt for små og mellemstore virksomheder, som efter vores mening er overset i telebranchen. 

Vi har høje kvalitetskrav til vores produkter og dette afspejler sig bl.a. i vores kundeservice og at vi benytter Danmarks bedste netværk, TDC.

Den telefoniløsning vi tilbyder, er en PBX cloud mobilløsning, dvs. der er ingen hardware der skal installeres eller serviceres. Det er en af de mest driftssikre telefoniplatforme på markedet, bygget fra bunden af vores egne erfarne udviklere og vi vedligeholder og optimerer den løbende.

Ønsker, mål og visioner

Vores ønske med Bizzy er at hjælpe også mindre virksomheder til en nemmere og mere professionel håndtering af deres telefoni.

Vores mål med Bizzy er at vi laver en løsning der indeholder alt det man behøver, uden en masse andre forkromede features, til en meget lav markedspris.

Derfor har vi ét produkt og én pris med nok af det hele. Det synes vi er overskueligt og gennemskueligt for dig som kunde. 

Stående bi med hat