Speaks

Med Bizzys teleløsning har du allerede fra start 3 standard speaks der tager godt imod dine kunder både indenfor og udenfor jeres åbningstid.

Hør dem her:

Velkomsthilsen:

Natsvar:

Feriesvar:

Bi

Personligt speak

Ønsker du i stedet en mere personlig velkomst til dine kunder, kan du også selv indtale nye direkte fra din telefon, hvis du har simkort fra Bizzy. På den måde kan du nemt og hurtigt ændre dine speaks on the go – hvis f.eks du har et godt tilbud du gerne vil fortælle om eller en særlig event du gerne vil gøre lidt reklame for. 

Velkomstbesked : Tast 9*9500  Tast 2 (Indtal besked)

Natsvar : Tast 9*9501  Tast 2 (Indtal besked)

Ferie/Helligdag svar : Tast 9*9502  Tast 2 (Indtal besked)

Forslag til indtalinger:

Velkomst:

“Velkommen hos … Du vil nu blive stillet om til den første ledige medarbejder. Vent venligst”

“Hej, tak fordi du ringer til … Vi har mange kald i øjeblikket og har derfor lidt ventetid. Du vil blive stillet om til den første ledige medarbejder. Vent venligst.” 

“Velkommen hos … Vi glæder os til at besvare dit opkald. Vent venligst.”

Uden for åbningstid:

“Velkommen hos … Du har ringet udenfor vores telefontid som er: mandag til fredag fra kl. 8- 16. Du er velkommen til at sende os en mail på …@….dk eller ringe tilbage i vores åbningstid. Tak for dit opkald.”

“Hej. Du har ringet til … uden for vores åbningstid som er 9-18 alle hverdage. For tidsbestilling besøg vores hjemmeside. Tak for dit opkald.”

“Du har ringet til … uden for vores åbningstid. Ring igen eller send os en mail på …@…dk så vender vi retur til dig hurtigst muligt.”

Travlhedssvar: (Bi-produkt)

“Velkommen til … vi får mange opkald i øjeblikket og kan derfor ikke besvare dit opkald. Forsøg venligst igen senere.”

Travlhedssvar med telefonsvarer: (Bi-produkt)

“Velkommen hos … Vi har travlt i butikken lige nu. Læg en besked så ringer vi tilbage til dig”

Professionelt speak

Eller det er muligt at få indtalt unikke speaks for din virksomhed af en af flg. professionelle stemmer. Du bestemmer selv indholdet og hvilken af disse fire stemmer der skal repræsentere din virksomhed. 

Kontakt os for tilbud på produktionspris. 

Herefter sender du nemt en mail til hej@bizzy.dk med den tekst/tekster du ønsker indtalt og hvilken af de 4 stemmer I ønsker. 

Ring mig op

Udfyld disse felter og vi ringer dig op hurtigst muligt (hverdage mellem 8 til 16)