Ekstern bruger på løsningen

Har du medarbejdere der arbejder freelance for jer eller som af anden årsag ikke skal have sit mobil abonnement ind på jeres løsning, er det muligt med Bizzy ekstern at oprette en bruger på jeres løsning der beholder sin aftale og abonnement hos anden leverandør, men samtidig er en del af jeres telefoniløsning.

Eksempel: I ansætter en praktikant for en periode, der skal kunne hjælpe til med at svare de kald der kommer til virksomhedens hovednummer. Han/hun skal også gerne kunne omstille kaldet til den relevante medarbejder i virksomheden. Førhen ville man gå hen og aflevere telefonen til den pågældende, men i dag hvor mange er på farten og alle har mobiltelefoner, kan kaldet nemt stilles videre til den rette medarbejder der skal have kaldet.

Som ekstern bruger kan man benytte Bizzy Appen og omstille kald til kolleger og også hjælpe til med at tage de kald der kommer ind på firmaets hovednummer. Det er også muligt for kolleger at omstille til den eksterne medarbejder via Appen.

Som ekstern bruger er det dog ikke muligt at vise firmaets hovednummer ud. Det vil i stedet være mobilnummeret eller skjult nummer der kan vises.

app_icon