Bizzy Multikort

Med 5GB data, 100 SMS/MMS pr. måned til en fast lav pris og tale efter forbrug er Bizzy multikort perfekt til din ekstra enhed.

Eksempel: har du en tablet du ind imellem har med på kundebesøg og messebesøg, hvor det ikke altid er muligt at benytte den faste internetforbindelse, kan du have dit eget internet med.

Kortet fungerer som et lille mobilt bredbånd du kan have med på farten og er derfor langt mere fleksibel end jeres faste internetforbindelse. Forbindelsen fungerer på samme måde som du kender det fra din smartphone og benytter TDCs ultrastabile netværk.

Kortet kan benyttes i de fleste slags udstyr og enheder. Bizzy multikort benyttes ofte i tablets, til virksomhedens mobile betalingssystem, eksempelvis til mobilepay, bestillingssystemer, varmepumpe, alarm eller en anden enhed der benytter SIMkort.

Pris kun 49 kr. pr. måned.

Bizzy multikort kan også oprettes som eSIM.

På samme måde som med vores andre produkter er der heller ingen binding på multikortet, så hvis du ikke længere har behov for det, opsiges det nemt ved at kontakte Bizzy.

Har du behov for mere data på SIMkortet til din ekstra enhed anbefaler vi et almindeligt Bizzy abonnement til 149 kr. med 100GB til rådighed. Dette kan benyttes på præcis samme måde som et multikort.

Skal du behov for endnu mere data eller en internetforbindelse med SIMkort til router anbefaler vi Bizzy internet.

Bizzy Multikort