Nem telefoni til din virksomhed!

Det får du med Bizzy

Hovednummer

App

Omstilling

Telefonkø

Åbningstider

Velkomsthilsen

Fri tale / 100 GB Data

149,-pr.md.

Pris pr. medarbejder

Gratis opstart og ingen binding!

Vores pris er altid
til at regne med

Beregn selv din pris

Mobilabonnement erhverv

Er du interesseret i et nyt mobil erhvervsabonnement, er du landet på det helt rette sted.

Hos Bizzy får du nem og billig erhvervstelefoni til din virksomhed. Et mobil erhvervsabonnement skal gerne bare køre som smurt. Det skal være nemt for jeres kunder at kontakte jer, og I skal selvfølgelig nemt og hurtigt kunne betjene jeres kunder over telefonen uden besværlige og komplicerede mellemled. Hos os kan du få mobilabonnement erhverv, der hverken er bøvlet eller dyrt.

Lige herunder kan du læse mere om vores løsninger på erhvervsabonnement til mobil, der kan optimere din virksomheds praksis og give både dine medarbejdere og dine kunder en meget bedre oplevelse.

Ét mobilabonnement med nok af det hele

Vi har løsningen på en bedre kundeoplevelse, der indeholder et firmanummer, velkomsthilsen og nem omstilling vha. en APP. Med Bizzy får du et hovednummer, som dine kunder kan kontakte dig på. Vi giver dig de bedste priser på et sådant erhvervsabonnement til mobil, der optimerer jeres tid, og samtidig gør hverdagen nemmere for jeres medarbejdere. Vi har vundet bedst i test som Danmarks bedste mobilnetværk, som er TDCs netværk, og netop derfor er det et sikkert valg at vælge Bizzy til jeres mobil erhvervsabonnement.

Du får altså markedet bedste mobilpakke til din smartphone. I denne mobilpakke har vi selvfølgelig samlet alt, hvad man har brug for i et mobil erhvervsabonnement. Du har både data, tale, sms og EU roaming, der garanterer jer de bedste vilkår til at kunne kommunikere effektivt med hinanden og jeres kunder.

Lille bi der flyver
Stående bi med hat

Svar telefonen, det gør vi

Har du nogle spørgsmål ang. vores tilbud på billig erhvervstelefoni uden binding, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har Danmarks nemmeste erhvervsløsning, så bliv Bizzy og oplev de mange fordele, vi tilbyder vores kunder.

Vil du høre mere om mulighederne for et mobilabonnement til erhverv, så kontakt os allerede i dag. For os, er det vigtigste, at vores kunder får de bedste løsninger til de bedste priser. Billig erhvervstelefoni og mobiltelefoni er nemlig en fantastisk investering for virksomheder, der har brug for et solidt og stærkt mobilnetværk.

Giv os et kald på 39 39 39 39, eller udfyld vores kontaktformular øverst på siden, så kontakter vi dig, så vi kan finde den bedste løsning på et mobil erhvervsabonnement, der matcher netop din virksomheds ønsker og behov. Det handler om kvalitet og fornuftige priser, og det får du hos Bizzy. Vi glæder os til at samarbejde med jer, så I kan blive en del af Danmarks bedste mobilnetværk, og få de bedste og mest brugervenlige oplevelser med erhvervstelefoni.

Ring mig op

Udfyld disse felter og vi ringer dig op hurtigst muligt (hverdage mellem 8 til 16)

Fair Use

50 timers tale

100 GB data

26 GB data i EU

2000 SMS/MMS

Stående bi uden hat

Tilbud på 11+