Velkommen til Bizzy

Om Bizzy

I efteråret 2019 kom Bizzy bien på vingerne, og vi startede dermed Danmarks nemmeste og mest fair teleselskab til erhverv, hvis vi selv må sige det.

Vores mission er klar, vi ønsker at gøre det nemt, billigt og gennemskueligt at have en professionel erhvervsløsning, også til mindre virksomheder – og helt uden binding.

Det skal ikke være en jungle at finde et mobilabonnement der passer til de enkelte medarbejdere og det skal ikke være så teknisk at betjene, at man skal have en IT-medarbejder ansat til det i virksomheden. Så vi satte os for at lave en ud af boksen komplet mobil teleløsning, der virker fra dag 1 med ét abonnement ”med nok af det hele”, så man ikke løber tør og får efterregninger, man ikke var forberedt på eller kan gennemskue.

I en tid hvor mange i markedet laver lange bindinger for at holde dig som kunde, er det mere vigtigt for os at du er glad for din nye teleløsning, og det holder os oppe på tæerne. Ingen binding betyder reelt ingen binding.

Vi er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Det er en professionel hosted PBX mobilløsning, du får igennem Bizzy og vi benytter Danmarks bedste net, nemlig TDCs netværk, der netop er kåret til bedste netværk for 5. år i træk.

Med i løsningen følger de funktioner, der hjælper dig og din virksomhed i en travl hverdag. Vores teknikere sørger for løbende at vedligeholde den platform, jeres teleløsning ligger på, så løsningen er driftsikker og stabil. Det samme gælder kundeservice, vores kundeservicemedarbejdere sidder klar til at tage dit kald eller din mail med en meget kort svartid. Lige nu har vi en svartid på telefon på 5 sek. og den person der tager dit kald er også den, der kan tilrette din løsning. Vi synes, det er mest effektivt.

Vi har lavet Bizzy ud fra visionen Less is more, med mindre det er tale og data vi taler om. Lige der er more more 😊 og derfor har vi maxet op på både tale og data i abonnementet. Men når vi siger Less is more, så mener vi faktisk, at der skal være nok af det vigtigste for dig, uden en masse fyld og funktioner der kan besværliggøre overskueligheden for dig. Du behøver ikke være tekniker for at benytte dit nye telefonsystem, og har du brug for hjælp, er vi kun et opkald væk. Vi lytter til vores kunder og udvikler hele tiden produktet til lige nøjagtigt at kunne indeholde de funktioner, der er behov for.

 

Stående bi med hat

Ring mig op

Udfyld disse felter og vi ringer dig op hurtigst muligt (hverdage mellem 8 til 16)