Bizzy hjælper iværksættere og startups

Mange danskere tager springet fra en god idé og til at starte egen virksomhed enten som bibeskæftigelse eller på fuld tid. Iværksætter netværk og kontorhuse for startups skyder op i hele Danmark og med tv-programmer som f.eks. ”Løvens Hule” er der stor fokus på dansk iværksætteri.

Forudsætningen for nye virksomheders vækst er ofte værdifulde kontakter og god sparring undervejs i forløbet. Der er mange opgaver forbundet med at starte ny virksomhed som iværksætter, og man kan ikke vide noget om alt, men med den rette hjælp og vejledning kan man undgå mange af de forhindringer, der kan være undervejs.

 

Iværksætteriet spænder bredt inden for alle brancher

En af forudsætningerne for succes, uanset branche, er at komme godt fra start og undgå unødvendige stopklodser for at vækste sin idé og forretning. Fælles for alle startups og mindre virksomheder er, at de har brug for god og stabil kontakt til kunder og leverandører.

Det hjælper vi gerne med hos Bizzy og sørger for alle de praktiske ting vedrørende telefonien til virksomheden lige fra vejledning til oprettelse eller flytning af numre og den daglige drift af telesystemet. Alt sammen til en pris der ikke er omkostningstung for en nystartet virksomhed, uden diverse opstartsgebyrer og uden binding.

 

Bizzy er lavet til iværksættere

Bizzy er lavet med iværksættere for øje og vi hjælper hver dag nye iværksættere godt i gang med deres telefoni. Vi synes, det er spændende at følge vores kunder, hvor mange er startet op som enkeltmandsvirksomheder og på kort tid er vækstet betydeligt i antallet af medarbejdere.

Vi får mange henvendelser fra iværksættere, der er kommet lidt skævt fra start ved at bruge eget mobilnummer som firmaets hovednummer. Det giver nogle udfordringer når virksomheden vokser, og man gerne vil have en mere professionel håndtering af de kald, der går ind og ud fra virksomheden. Med en professionel mobilløsning fra Bizzy kan alle i virksomheden betjene hovednummeret og indehaveren får samtidigt mulighed for at holde fri fra telefonen når virksomhedens hovednummer ikke længere også er indehaverens personlige mobilnummer.

Velkomst, travlhedssvar, åbningstid og telefonkø er bare nogle af de ting, der kan hjælpe i en travl hverdag og sørge for, at man ikke går glip af vigtige opkald. Bizzy benytter TDCs net, med masser af tale og data på Danmarks bedste netværk.  

 

”Da vi skulle finde vores nye teleløsning ledte vi efter et system, der fungerede med omstilling, god datamængde, god dækning og fair pris og fandt, at Bizzy lever op til vores krav, uden vi mangler noget.”

 

”Samarbejdet med Bizzy styrker vores professionelle fremtoning udadtil. Udover konkurrencedygtige priser sætter vi stor pris på den altid effektive og nærværende support.                     
Vi elsker det simple koncept hos Bizzy – skåret ind til det mest nødvendige uden at gå på kompromis.”
 
”Vi var på udkig efter en billigere løsning, end vi havde ved det gamle selskab, og vi faldt over Bizzy. Selve flytningen af hovednummer samt oprettelsen af mobil numrene gik ret hurtigt og uden problemer. Vi vil varmt anbefale Bizzy til andre.”

 

Hos Bizzy er vores konsulenter klar på telefon 39393939 til at rådgive og hjælpe dig som iværksætter godt i gang. Vi håndterer flytningen af eksisterende numre, oprettelse af nye, og du får et nemt telesystem, du kan betjene direkte fra din mobiltelefon via Bizzy appen.

Ring mig op

Udfyld disse felter og vi ringer dig op hurtigst muligt (hverdage mellem 8 til 16)