Wi-fi kald og 4G kald (VoLTE)

Få endnu bedre lydkvalitet og dækning ved at ringe over Wi-fi og 4G

En stor nyhed, vi har glædet os til at fortælle jer om, er at I løbet af efteråret bliver Wi-fi og 4G opkald muligt for alle Bizzy brugere.

Det er gratis for dig som kunde at få adgang til wi-fi og 4G opkald, og servicen bliver lagt automatisk på, når det er klar. Har du svært ved at vente, så kontakt os allerede nu på hej@bizzy.dk, så sørger vi for at du får Wi-fi og 4G opkald på dit abonnement.

 
Lidt info om Wi-fi kald og VoLTE

Med Wi-fi og 4G opkald får I den mest optimale dækning både ude som indenfor med den bedste lydkvalitet.

Hvis I oplever ringe mobildækning på en lokation i dag, kan problemet løses med wi-fi opkald, hvis blot internetforbindelsen er stabil. Mobilen vælger automatisk det bedste netværk at foretage opkaldet fra. Det er en forudsætning, at mobiltelefonen understøtter wi-fi og 4G tale. I kan læse mere om Wi-fi opkald og VoLTE her

Bizzy Wifi
Kategorier

Populære:

Ring mig op

Udfyld disse felter og vi ringer dig op hurtigst muligt (hverdage mellem 8 til 16)