Værdien i et godt nummer – Guldnumre

De fleste af os kan huske nummeret til f.eks. taxa eller andre nyttige tjenester. Vi genkender det hurtigt og det lagrer sig i vores hukommelse. Et godt nummer / guldnumre kan være en stor gevinst for en virksomhed, da et nummer der er let at huske og genkende ofte vil blive benyttet mere. Det skaber værdi og får din virksomhed til at virke professionel.

Denne særlige kategori af numre, er betegnet som guldnumre. Ofte er det numre hvor flere ens cifre indgår eller hvor der er flere nuller i. F.eks. Bizzys kundeservicenummer 4×39 / 39 39 39 39 benytter vi meget i markedsføringsøjemed og på website. Det skal være nemt for vores kunder at få fat i os og nummeret skal være til at huske.

Et godt nummer er sammen med virksomhedens hjemmeside ansigtet udadtil. Det skal skabe tillid og tryghed og være en afspejling af din virksomheds professionelle profil.

Husker dine kunder dit nummer?

Har du et godt hovednummer der skaber tryghed og tillid? Så kan det skabe en stor værdi i form af nye kunder til din virksomhed. Hvis du allerede har nummeret kan det flyttes ind på din nye erhvervsløsning og ellers har vi mange guldnumre at vælge imellem i flere forskellige prisklasser.

Det behøver ikke koste en formue at få et godt hovednummer og vi vil altid give dig et godt udvalg at vælge imellem. Det kan være meget individuelt hvilket nummer man synes bedst om. Vi har bl.a. nummerserien der starter med 39 39 xxxx så der er vi allerede langt med at finde et genkendeligt nummer, fordi de samme cifre optræder to gange.

Med virksomhedens hovednummer følger et professionelt omstillingsanlæg, når du er kunde hos os, så når en kunde ringer ind på jeres guldnummer, stilles kaldene derefter videre ud til virksomhedens mobiler og kaldet svares der. På den måde kan alle i virksomheden besvare kundens opkald, men kunden behøver kun at kende ét nummer for at få fat i jer. Har du derefter brug for at stille kaldet videre til en anden kollega, klares det også nemt.

Ønsker du nye mobilnumre, er der naturligvis også her guldnumre at vælge imellem og vi giver dig gerne et udvalg at vælge imellem. Når nummeret er købt er det din ejendom og flytter du på et tidspunkt til en anden teleleverandør, kan du tage nummeret med.

Priser for guldnumre

Mobil guldnumre fra 250 kr.

Fastnet guldnumre (Hovednummer) fra 500 kr.

Kategorier

Populære:

Ring mig op

Udfyld disse felter og vi ringer dig op hurtigst muligt (hverdage mellem 8 til 16)