Pressemeddelelse Okt. 2020

Bizzy er nu blevet endnu nemmere!

Vi ønsker hele tiden at gøre vores koncept nemmere og smartere. Derfor har vi lyttet til vores kunder og har nu samlet alt i ét mobilabonnement og til samme billige pris, uanset om du har en eller ti ansatte.

Hvor der før var to abonnementer man skulle forholde sig til, et for teleløsningen og et pr. sim-kort, er det nu samlet i én nem og gennemskuelig pris på 149 kr. pr. medarbejder for Fri tale, SMS/MMS og hele 100GB data inkl. telesystemet med hovednummer, velkomsthilsen, uden for åbningstid svar, telefonkø, åbningstider, omstilling og Bizzy Web App.

Det er banebrydende i telebranchen, hvor det ofte kan være uoverskueligt hvad man reelt betaler pr. bruger med tillægsydelser, ekstra datapakker, omstillingsabonnement og andet. Den prissammensætning som Bizzy kommer ud med nu med ”en nok af det hele pakke” er tidligere kun noget man er stødt på på privatmarkedet.

Stående bi med hat

Herudover er det super nemt at have både et firmanummer og mobilnummer (privatnummer) på et og samme sim-kort.

På den måde kan vi også være endnu mere attraktive for selv de helt små virksomheder med f.eks. kun en eller to medarbejdere, der ønsker en professionel telefonløsning.

Produktet er også blevet endnu nemmere at overskue på vores website. Hos Bizzy får du alle de funktioner som er de mest benyttede med i pakken og alt er klar til brug fra dag et. Får man senere hen behov for Add-ons som statistikmodul, automatisk styrring af åbningstider via Google eller andet har vi også gjort disse billigere så de nu kun koster 49 kr. pr. produkt.

Alt hvad der hedder opstartsgebyrer er gjort gratis og man kommer derfor let i gang inden for få dage. Selvfølgelig stadig 100% uden binding!

Bizzys mission er at det SKAL være nemt og billigt at have et professionelt telesystem.

Ring mig op

Udfyld disse felter og vi ringer dig op hurtigst muligt (hverdage mellem 8 til 16)